Η ΕΣΕΕ ζητά επέκταση της ρύθμισης για τις ανέλεγκτες χρήσεις
Tην πρότασή της για επέκταση της απόφασης, με την οποία ρυθμίστηκαν οι ανέλεγκτες χρήσεις 1993-98, στο σύνολο των επιχειρήσεων που τηρούν βιβλία Β κατηγορίας ή προαιρετικά Γ κατηγορίας επαναφέρει η ΕΣΕΕ, με επιστολή της προς το υπουργείο Οικονομικών.
Tην πρότασή της για επέκταση της απόφασης, βάσει της οποίας ρυθμίστηκαν οι ανέλεγκτες χρήσεις 1993-98, στο σύνολο των επιχειρήσεων που τηρούν βιβλία Β κατηγορίας ή προαιρετικά Γ κατηγορίας επαναφέρει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με επιστολή που απέστειλε προς τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Χριστοδολάκη και τον υφυπουργό Α. Φωτιάδη.
Η ΕΣΕΕ αναφέρει ότι η επιτευχθείσα συμφωνία για τη ρύθμιση των ανέλεγκτων χρήσεων 1993-98 γενικά αναγνωρίζεται ως επιτυχής, διότι ανταποκρίθηκε στους στόχους της απαλλαγής εκατοντάδων χιλιάδων μικρών επιχειρήσεων από φορολογικά βάρη του παρελθόντος και των αυξημένων εσόδων του υπουργείου Οικονομίας. Επίσης, όπως επισημαίνεται, επετεύχθη κάτι η δημιουργία κλίματος καλής πίστης και εμπιστοσύνης με τις φορολογικές αρχές.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας