Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει στη Λεωφόρο ο ΠΑΟ, σύμφωνα με τον Λιάνη
Εάν δεν δεχθεί ο Παναθηναϊκός να γίνει το νέο γήπεδο του στον Ελαιώνα, τότε θα πρέπει να συνεχίσει να παίζει στη Λεωφόρο δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Λιάνης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι «καλύτερη λύση είναι ο Ελαιώνας».
Εάν δεν δεχθεί, τελικά, ο Παναθηναϊκός να γίνει το νέο γήπεδο του στον Ελαιώνα, τότε θα πρέπει να συνεχίσει να παίζει στη Λεωφόρο, είναι η θέση του Γιώργου Λιάνη, για το πολύκροτο θέμα του γηπέδου της ομάδας, όπως την διατύπωσε κατά τη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή.
«Καθαρή λύση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι μία: Ο Ελαιώνας. Αν όμως ο Παναθηναϊκός δεν δεχτεί, άποψή μου είναι ότι θα πρέπει να παίζει στη Λεωφόρο, όπως συμβαίνει με όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που αγωνίζονται στα γήπεδα στα οποία έχουν δημιουργήσει την ιστορία τους» δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού και προσέθεσε πως «η καλύτερη λύση, πάντως, είναι ο Ελαιώνας».
Εν τω μεταξύ, ο κ. Λιάνης χαρακτήρισε θλιβερό το φαινόμενο των άδειων από κόσμο γηπέδων, ενώ είπε χαρακτηριστικά, πως «είναι σαν να πενθεί το ποδόσφαιρο, γιατί έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο». Παράλληλα, υπογράμμισε, ότι ποτέ δεν έχει γίνει σοβαρός διάλογος μεταξύ Πολιτείας, ομάδων, κοινής γνώμης και ΜΜΕ για αυτό το θέμα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.