Δύο μεταγραφές ζητά ο Κάτανετς και ανοίγει την… πόρτα στον Ντρασένα
Δύο παίκτες θέλει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Σρέτσκο Κάτανετς, όπως δήλωσε την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου. Ο Σλοβένος προπονητής ζήτησε ένα χαφ και ένα σέντερ φορ, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενος φυγής του Ντρασένα.
Δύο παίκτες θέλει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Σρέτσκο Κάτανετς, όπως δήλωσε την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου. Ο Σλοβένος προπονητής ζήτησε ένα χαφ και ένα σέντερ φορ, ενώ άφησε αντοίχρό το ενδεχόμενος φυγής του Ντρασένα.
«Πρέπει υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός ανάμεσα στους υπάρχοντες πολύ καλούς παίκτες που έχει η ομάδα» όπως είπε ενώ αναφέρθηκε και στην βελτίωση της αμυντικής γραμμής.
Ο Κάτανετς ξεκίνησε λέγοντας: «Ήδη παρακολουθώ την ομάδα. Χρειάζεται ένας επιθετικός και ένας μέσος. Έχω και άλλα πράγματα στο μυαλό μου. Εξαρτάται και από τις συγκεκριμένες προτάσεις που θα έχουμε. Ενας μέσος που θα παίζει στο κέντρο. Εχω συγκεκριμένη ιδέα στο μυαλό μου. Είναι ζήτημα όμως αν ένας παίκτης σαν και αυτόν που σκέφτομαι θα μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο».
Μίλησε βέβαια και για το ξεκαθάρισμα του υπάρχοντος υλικού: «Δεν έχω καταλήξει ποιοί θα φύγουν. Θα δούμε πρώτα ποιούς θα πάρουμε και μετά θα δούμε ποιοί θα φύγουν. Είμαστε στη μέση της περιόδου. Εχουμε καλή ομάδα».
Μιλώντας για την ομάδα είπε: «Στην άμυνα έχει παρατηρηθεί βελτίωση. Σε αυτόν τον τομέα έχουμε πολλούς παίκτες, οκτώ. Δεχθήκαμε ένα γκολ το τελευταίο διάστημα ενώ επιτρέψαμε στους αντιπάλους ελάχιστες ευκαιρίες. Αρα σκεφτόμαστε στις θέσεις που προανέφερα. Οπως γνωρίζετε, δεν είναι δυνατόν να βγάλει η ομάδα τη σεζόν με 10 παίκτες. Χρειάζονται τουλάχιστον 20 για να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και να παραμένει σε πολύ καλό επίπεδο η ομάδα».
Αναφερόμενος στον Ντρασένα δήλωσε: «Ο Ντρασένα είναι νέος παίκτης που υπόσχεται πολλά. Τώρα δεν είναι σε πρώτο πλάνο, θα δούμε στο μέλλον. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν του συμβολαίου του. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο για να αποφασίσουμε. Θα λυπηθώ να φύγει. Ομως, το πιο σημαντικό είναι το παρόν και η ομάδα χρειάζεται αποτελέσματα. Θέλουμε να κερδίζουμε ματς. Δεν υπάρχει χρόνος για να «ψηθούν» νέοι παίκτες σαν και αυτόν. Οι ομάδες θέλουν αποτελέσματα. Το παρόν επιβάλλει στην ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Είναι παίκτης που υπόσχεται ο Ντρασένα και θα λυπηθώ αν φύγει».
Και κατέληξε: «Δεν θα ήθελα να πω δημόσια να πω για τη μεγάλη μας αδυναμία. Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι η δυνατότητά μας να βάζουμε 6 και 7 γκολ σε ένα ματς».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.