Ανοιχτή η πρόκριση για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη μετά το 8-8
Ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς της 18ης Δεκεμβρίου άφησαν Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 8-8 στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας πόλο, που έγινε στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης.
Ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς της 18ης Δεκεμβρίου άφησαν Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 8-8 στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας πόλο, που έγινε στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης.
Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ δυνατός ειδικά στο δεύτερο και τρίτο εννιάλεπτο και κατάφερε να προηγηθεί με 8-6. Όμως η Βουλιαγμένη με αντεπίθεση διαρκείας στο τέταρτο εννιάλεπτο κατάφερε να ισοφαρίσει σε 8-8 που ήταν και το τελικό σκορ.
Τα εννιάλεπτα: 2-2, 2-3, 2-3, 2-0 Βουλιαγμένη: Αυγουστιανάκης (2), Μάζης (2), και από ένα οι Γ. Αφρουδάκης, Χ. Αφρουδάκης, Αρόγιο, Σάντα. Ολυμπιακός: Καλακώνας (3), Ψύχος (2), Πλατανίτης (2) και Χάμπερτ.
Παράλληλα βήμα πρόκρισης έκαναν τα Χανιά, που επικράτησαν 17-11 του Ηρακλή και η Χίος που κέρδισε 7-4 τον ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο ματς: Νηρέας Χαλανδρίου-Γλύφάδα 8-11.
* Στις 15 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων του 5ου φάιναλ φορ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Φεβρουαρίου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.