Παρελθόν ο Νίκι Λάουντα για τη Jaguar έπειτα από 21 μήνες
Παρελθόν από τη θέση του προϊσταμένου της Jaguar αποτελεί ο Αυστριακός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Νίκι Λάουντα, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου της Ford, η οποία είναι η χρηματοδότρια εταιρεία της ομάδας.
Παρελθόν από τη θέση του προϊσταμένου της Jaguar αποτελεί ο Αυστριακός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Νίκι Λάουντα, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου της Ford, η οποία είναι η χρηματοδότρια εταιρεία της ομάδας.
«Ο Νίκι Λάουντα αφήνει τον ρόλο του ως επικεφαλής της Premium Perfomance Group (PPG) και Jaguar Racing» δήλωσε ο επικεφαλής του προγράμματος της Ford για τη Formula 1, Ρίτσαρντ Πάρι Τζόουνς και συμπλήρωσε: «Έχω ζητήσει από το Νίκι να δεχθεί να αναλάβει τη θέση του προσωπικού ειδικού συμβούλου μου και ελπίζω ότι θα αποδεχθεί την πρόταση».
Τον 53χρονο Λάουντα, ο οποίος είχε προσληφθεί από την Jaguar τον Φεβρουάριο του 2001, θα αντικαταστήσει στην κορυφή της PPG ο Τόνι Παρνέλ, μέλος της ιεραρχίας της ομάδας της Jaguar.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.