Κυριακή 01 Φεβρουαρίου 2026
weather-icon 21o
Στις 17 Μαΐου ανοίγουν οι προσφορές για τις τρεις μαρίνες στην Αττική

Στις 17 Μαΐου ανοίγουν οι προσφορές για τις τρεις μαρίνες στην Αττική

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει το σχέδιο ιδιωτικοποίησης που αφορά στις τρεις μαρίνες του λεκανοπεδίου Αττικής (Φλοίσβου, Ζέας, Αλίμου), ιδιοκτησίας της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα AE, καθώς στις 17 Μαΐου θα ανοίξουν οι οικονομικές προσφορές.

27

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει το σχέδιο ιδιωτικοποίησης που αφορά στις τρεις μαρίνες του λεκανοπεδίου Αττικής (Φλοίσβου, Ζέας και Αλίμου), ιδιοκτησίας της εταιρείας Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα AE, η οποία είναι θυγατρική του ΕΟΤ.

Στις 17 Μαΐου αναμένεται να ανοιχθούν οι προσφορές και εντός του Ιουνίου θα έχουν επιλεγεί οι πλειοδότες.

Στον αγώνα διεκδίκησης των μαρίνων συμμετέχουν εγχώριοι, αλλά και διεθνείς οίκοι, ενώ ενδιαφέρον στην όλη διαδικασία είναι ότι συμμετέχουν δύο εισηγμένες ελληνικές εταιρείες, ο Κυριακούλης και ο Βερνίκος.

Τη μαρίνα Αλίμου, διεκδικούν 14 κοινοπραξίες, τη Φλοίσβου 12 και τη Ζέας 11 οίκοι.

Μεταξύ των οίκων που συμμετέχουν, είναι η Alpha Αστικά Ακίνητα, ΤΕΓΚ, Alpha Hellenic Marines, Mega Marina Αλιμος, Κοινοπραξία Μαρίνες Σαρωνικού Επενδυτική, Saronic Marinas, Γενέρ- Αλμα-Ατέρμων, Ελληνική Τεχνοδομική και Lamda Development.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Φεβρουαρίου 2026
Απόρρητο