Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
weather-icon 14o
Για δύο μήνες νοκ άουτ ο Γιώργος Μπαλογιάννης

Για δύο μήνες νοκ άουτ ο Γιώργος Μπαλογιάννης

Η ατυχία ξαναχτύπησε την.... πόρτα του Γιώργου Μπαλογιάννη. Ο διεθνής γκαρντ τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ορτέζ και, όπως έδειξε η ακτινογραφία την οποία έκανε, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης δύο μήνες.

26

Ατυχία χωρίς προηγούμενο για τον Γιώργο Μπαλογιάννη. Σε μία περίοδο που ο διεθνής γκαρντ άρχισε να βρίσκει τον καλό του εαυτό, είχε την Πέμπτη νέο ραντεβού με την κακή του τύχη, αφού σε μία φάση λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με την Ορτέζ, χτύπησε σοβαρά.


Οι ακτινογραφίες στις οποίες υποβλήθηκε αργά χθες το βράδυ, έδειξαν «αποσπαστικό κάταγμα του έσω σφυρού» στο αριστερό του πόδι, στο οποίο αμέσως τοποθετήθηκε νάρθηκας.


Έπειτα από μία βδομάδα θα αντικατασταθεί αυτός από γύψο, τον οποίο θα αφαιρέσει ύστερα από τρεις εβδομάδες περίπου, οπότε και θα ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπείας. Υπολογίζεται πως ο Μπαλογιάννης θα είναι και πάλι στη διάθεση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έπειτα από δύο μήνες τουλάχιστον.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
Cookies