Θέλει παίκτες ο Αναστασιάδης και ο Μυτιληναίος δεν τον σταματά
Την ενίσχυση του Ηρακλή ζήτησε ο Αγγελος Αναστασιάδης στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον Ευάγγελο Μυτιληναίο. Ανάμεσα στις προτιμήσεις του είναι οι Βόκολος, Βαζέχα και Κεμπάτζε. Ταυτόχρονα όμως Ράμπερτ και Ξενίδης αναμένεται να αποχωρήσουν.
Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Ευάγγελο Μυτιληναίο συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ο προπονητής του «γηραιού», Αγγελος Αναστασιάδης. Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» συζήτησε με τον μεγαλομέτοχο όλα τα προβλήματα της ομάδας, καθώς επίσης και για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν τον Ιανουάριο ώστε να ενισχυθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Βόκολος και Βαζέχα αποτελούν διακαή πόθο του κ. Αναστασιάδη, ενώ ενδιαφέρον αναμένεται να υπάρξει και για τον Λεβάν Κεμπάτζε. Ο κ. Μυτιληναίος προτίθεταθ να κάνει κάποια από τα… όνειρα του προπονητή του Ηρακλή πραγματικότητα.
Εκτός από τις προτάσεις που θα κάνει ο προπονητής της ομάδας για ενίσχυση του Ηρακλή θα υπάρξουν και αποδεσμεύσεις. Ο Σεμπαστιάν Ράμπερτ ήδη θεωρείται παρελθόν για τον Ηρακλή, καθώς ο νέος χρόνος δεν πρόκειται να τον βρει στο Καυταντζόγλειο.
Επίσης ο ΠΑΣ Γιάννενα θέλει πίσω τον Κορμαρή, έτσι ώστε να ενισχύσει την ομάδα της Ηπείρου στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Ο κ. Αναστασιάδης μάλιστα πρόκειται να δώσει την συγκατάθεσή του στην μετακίνηση του παίκτη, αφού η εμφάνισή του στον Ηρακλή δεν ήταν η αναμενόμενη.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.