Χωρίς εκπλήξεις οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ότο Ρεχάγκελ για τα δύο φιλικά παιχνίδια της ελληνικής ομάδας με αντιπάλους τις Εσθονία και Κύπρο. Ανάμεσά τους και οι Κωνσταντινίδης, Νταμπίζας, Βρύζας, Μαχλάς.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ότο Ρεχάγκελ κάλεσε για τους δύο φιλικούς αγώνες της εθνικής oμάδας ανδρών με Εσθονία και Κύπρο τους «ξενιτεμένους» Κώστα Κωνσταντινίδη (Χέρτα Βερολίνου), Νίκο Νταμπίζα (Νιουκάστλ), Ζήση Βρύζα (Περούτζα) και Νίκο Μαχλά (Αγιαξ).
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ, ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στιςεθνικές ομάδες ανδρών Ελλάδας-Εσθονίας στις 10 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Νίκος Γκούμας».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Conference League, η Ράγιο Βαγιεκάνο γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μαγιόρκα για την La Liga.
Ο Στρεφέτσα άνοιξε το σκορ, ο ΜακΤόμινεϊ ισοφάρισε μεν, αλλά η Νάπολι δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς και στραβοπάτησε στην έδρα της Πάρμα (1-1), για την Serie A.