Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
in.gr

Ο ήρωάς μου

Τρώτε σφιχτά (βραστά) αυγά; Εγώ ποτέ και κάθε φορά που τσουγκρίζουμε το Πάσχα κάποιος αναλαμβάνει να φάει το δικό μου όταν αυτό σπάσει. Το ασπράδι δε με ενοχλεί αλλά αυτή η περίεργη γεύση και υφή

[Πασχαλινά_αυγά]

Τρώτε σφιχτά (βραστά) αυγά;

Εγώ ποτέ και κάθε φορά που τσουγκρίζουμε το Πάσχα κάποιος αναλαμβάνει να φάει το δικό μου όταν αυτό σπάσει.

Το ασπράδι δε με ενοχλεί αλλά αυτή η περίεργη γεύση και υφή του βρασμένου κρόκου μου φέρνει αναγούλα.

Ευτυχώς για μένα όμως υπάρχει πλέον σωτηρία. Ένας Γάλλος μάγειρας-χημικός με το όνομα Herve This (Ερβέ Τις) ανακάλυψε πώς να μαγειρεύει ένα αυγό στους 55 βαθμούς κελσίου για μια ολόκληρη ώρα αφήνοντας τον κρόκο μαλακό.

Ο Herve This έχει γράψει 7 πολύ δημοφιλή βιβλία μαγειρικής και έχει δημιουργήσει πολύ ευφάνταστες συνταγές όπως σοκολάτα σαντιγί, παρασκευή 24 λίτρων μαγιονέζας με ένα κρόκο αυγού και σάλτσα που το βούτυρο έχει αντικατασταθεί από σοκολάτα.

Νομίζω πως πρέπει να ξεσκονίσω τα γαλλικά μου και να αρχίσω να αγοράζω τα βιβλία του.

http://observer.guardian.co.uk

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο