Colin McRae (Ford): Δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.
Carlos Sainz (Ford): Όλα ΟΚ.
Richard Burns (Subaru): Όλα πάνε καλά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Σήμερα θα επιτεθούμε, για να φτάσουμε στην κορυφή.
Petter Solberg (Subaru): Σήμερα θα οδηγήσουμε σταθερά. Σε αυτή την ΕΔ αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με τη σκόνη.
Gilles Panizzi (Peugeot): Σήμερα το αυτοκίνητο δεν είναι το ίδιο καλό όσο χθες. Μάλλον έχουμε επιλέξει λάθος ρυθμίσεις.
Harri Rovanpera (Peugeot): Η συμπεριφορά του αυτοκινήτου έχει βελτιωθεί αρκετά σήμερα. Σκοπεύουμε να οδηγήσουμε πιο γρήγορα.
Tommi Makinen (Mitsubishi): Το πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων που αντιμετωπίζαμε στην 7η ΕΔ εξακολουθεί να μας ταλαιπωρεί. Επίσης, το αυτοκίνητο γλιστρούσε πολύ εδώ.
Philippe Bugalski (Citroen): Η συγκεκριμένη ΕΔ ήταν ιδανική για το αυτοκίνητο. Νομίζω πως οδηγήσαμε αρκετά γρήγορα.
Francois Delecour (Ford): Στο 1ο Σκέλος χρησιμοποιήσαμε μια νέα ανάρτηση, η οποία όμως δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση. Σήμερα διαλέξαμε τη συνηθισμένη και το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται πολύ καλά. Ο τραυματισμός στο χέρι μου δεν με ενοχλεί πλέον.
Alister McRae (Hyundai): Σήμερα το αυτοκίνητο είναι καλύτερα ρυθμισμένο. Δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε στη γενική κατάταξη.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας