Ο Αγγελος Χαριστέας ζυγίζει την πρόταση αναπροσαρμογής του Αρη
Η αγωνιστική έκρηξη του επιθετικού του Αρη Αγγελου Χαριστέα τον έχει καταστήσει βασική μονάδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και προκειμένου να μην απωλεσθεί, η διοίκηση υπέβαλε πρόταση αναπροσαρμογής του συμβολαίου του. Την ίδια ώρα, κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες παραμονεύουν για την απόκτησή του.
Η αγωνιστική έκρηξη του επιθετικού του Αρη Αγγελου Χαριστέα τον έχει καταστήσει βασική μονάδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και προκειμένου να μην απωλεσθεί, η διοίκηση υπέβαλε πρόταση αναπροσαρμογής του συμβολαίου του. Την ίδια ώρα, κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες παραμονεύουν για την απόκτησή του.
Εντός των ημερών ο Χαριστέας θα κληθεί να συζητήσει εκ νέου με τη διοίκηση του Αρη την προοπτική αναπροσαρμογής του συμβολαίου του, προκειμένου να τον ικανοποιούν οι απολαβές του και να είναι ανάλογες της προσφοράς του.
Ο νεαρός επιθετικός που ντεμπουτάρισε φέτος με την εθνική ομάδα, πραγματοποιώντας ελπιδοφόρες εμφανίσεις, φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον γερμανικών, ως επί το πλείστον ομάδων, όπως του Αμβούργου, της Σάλκε και της Βέρντερ Βρέμης, ενώ μεταξύ των ομάδων που τον έχουν συμπεριλάβει στα μετεγγραφικά τους πλάνα είναι και η Βερόνα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.