Η εθνική πόλο μπαίνει την Παρασκευή στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
Η άγνωστη... πλευρά της Γερμανίας είναι αυτό που φοβίζει την εθνική ομάδα του πόλο, που ξεκινάει από την Παρασκευή τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (στις 2 μ.μ.), χωρίς ευτυχώς να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.
Η άγνωστη… πλευρά της Γερμανίας είναι αυτό που φοβίζει την εθνική ομάδα του πόλο, που ξεκινάει από την Παρασκευή τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (στις 2 μ.μ.), χωρίς ευτυχώς να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.
«Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τη φετινή Γερμανία» λέει ο Κώστας Λούδης, ο οποίος πάντως εκφράζει την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση.
Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αναφερόμενος στην πρώτη αντίπαλο, την Γερμανία, λέει: «Την Γερμανία δεν την έχουμε δει εφέτος καθόλου, ενώ δεν έχουμε μάθει και αποτελέσματα που έχει φέρει στα τουρνουά που έχει παίξει. Εχουμε το άγχος της πρεμιέρας και τον φόβο του αγνώστου. Αν όμως καταφέρουμε να το ξεπεράσουμε αυτό, πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αν νικήσουμε εξάλλου στο πρώτο παιχνίδι μας, θα αποβάλλουμε το άγχος για τη συνέχεια, αφού θα έχουμε κατακτήσει δύο πολύτιμους βαθμούς για την υπόθεση πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης. Μετά θα παίζουμε με άλλον αέρα».
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.