Έτοιμοι οι Αγγλοι για τον αγώνα της Τετάρτης, σύμφωνα με τον Έρικσον
Έτοιμοι όχι μόνο για τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα, αλλά και για τους υπόλοιπους δύο κρίσιμους της Αγγλίας με Φινλανδία και Γερμανία, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δήλωσαν οι παίκτες του Σβεν Γκόραν Έρικσον.
Έτοιμοι όχι μόνο για τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα, αλλά και για τους υπόλοιπους δύο κρίσιμους της Αγγλίας με Φινλανδία και Γερμανία, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δήλωσαν οι παίκτες του Σβεν Γκόραν Έρικσον.
Ο Σουηδός ομοσπονδιακός της εθνικής Αγγλίας, χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, δεν υποτιμά την Ελλάδα, για την οποία γνωρίζει αρκετά πράγματα, μολονότι μπέρδεψε τον Γεωργάτο με τον… Γεωργιάδη.
«Όλοι οι παίκτες μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι και αύριο θα φανεί αν όντως είναι έτσι. Για μας ακολουθούν εξίσου κρίσιμα παιχνίδια, όπως αυτά με τη Φινλανδία και τη Γερμανία. Θα επιδιώξουμε, μέχρι να αντιμετωπίσουμε τους Γερμανούς, να τους έχουμε φτάσει στο βαθμολογικό πίνακα» είπε ο κ. Έρικσον και προσέθεσε:
«Θεωρώ ότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια παίζουμε καλά, άρα δεν νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουμε κάτι. Επιμένω όμως στο θέμα της άμυνας, καθώς είναι πολύ σημαντικό σε μία ομάδα. Πρέπει και οι 11 να αμύνονται ταυτόχρονα.»
Όσον αφορά στην κατάσταση των τραυματιών επισήμανε: «Μίλησα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο Τζέραρντ έχασε κάποιες προπονήσεις, αλλά είναι έτοιμος, ενώ ο Σίμαν είχε πρόβλημα στον ώμο, αλλά προπονήθηκε και χθες και σήμερα.»
Για την ελληνική ομάδα ανέφερε: «Είναι μια ομάδα με καλούς και σημαντικούς παίκτες. Μετά τη νίκη της επί της Αλβανίας, θέλει νίκη με εμάς για να έχει ελπίδες για τη δεύτερη θέση. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και όλες οι ομάδες δυσκολεύονται, όταν έρχονται να παίξουν στην Ελλάδα. Ξέρω τον αρχηγό της, Ζαγοράκη, από τη θητεία του στη Λέστερ και ξέρω και τον Γεωργιάδη που τον είχα δει στην Ίντερ.»
Τέλος, ο κ. Έρικσον ευχαρίστησε και τον προπονητή της εθνικής μας Βασίλη Δανιήλ, ο οποίος είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το Σουηδό.
Η πόλη του Χιούστον όρισε την 7η Απριλίου ως την ημέρα του ποδοσφαίρου και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Άρη Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος κατέκτησε του Κύπελλο το 1970.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.