Χιλιάδες Γερμανοί υποδέχτηκαν το τρόπαιο και την αποστολή της Μπάγερν
Χιλιάδες ήταν οι Γερμανοί που συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη στη Marienplatz του Μονάχου, επιφυλάσσοντας αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή της Μπάγερν, θριαμβεύτριας του Champions League, που έφερε το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας έπειτα από 25 χρόνια.
Χιλιάδες ήταν οι Γερμανοί που συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη στη Marienplatz του Μονάχου, επιφυλάσσοντας αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή της Μπάγερν, θριαμβεύτριας του Champions League, που έφερε το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας έπειτα από 25 χρόνια.
Το παλιό δημαρχείο της πόλης, που βρίσκεται πάνω από την κεντρική πλατεία του Μονάχου είχε… φορέσει τα καλά του. Οι Γερμανοί είχαν μαζευτεί στη Marienpatz από νωρίς, ανυπόμονοι για να δουν από κοντά το Κύπελλο του Champions League, ανυπόμονοι να αποθεώσουν τους θριαμβευτές.
Το… πρώτο μέρος της υποδοχής έγινε στο αεροδρόμιο του Μονάχου, όπου εκατοντάδες οπαδοί βρέθηκαν για να δώσουν το πρώτο χειροκρότημα στους παίκτες της ομάδας. Ο πιλότος που οδηγούσε το αεροπλάνο είχε κρεμάσει ένα κασκόλ της Μπάγερν στο παράθυρο του αεροσκάφους, ενώ οι αστυνομικοί εγκατέλειψαν για λίγο τα καθήκοντά τους τραβώντας φωτογραφίες.
Μία οπαδός της ομάδας υποδέχτηκε τους ποδοσφαιριστές με γιγάντια ποτήρια μπύρας και κάποιοι από τους παίκτες της Μπάγερν τίμησαν δεόντως το περιεχόμενό τους.
«Πρέπει να πανηγυρίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Δεν ξέρεις πότε ξανά θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις τέτοιες στιγμές» έλεγε ο Ζιοβάνε Έλμπερ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο