Ο Π.Γιαννακόπουλος ζήτησε από τους οπαδούς του ΠΑΟ να είναι «κύριοι»
Μια «γιορτή» δεν πρέπει να χαλάσει από την πιθανή κακή συμπεριφορά κάποιων οπαδών. Αυτό ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος, το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν συναντήθηκε με εκπροσώπους των συνδέσμων φιλάθλων του «τριφυλλιού».
Μια «γιορτή» δεν πρέπει να χαλάσει από την πιθανή κακή συμπεριφορά κάποιων οπαδών. Αυτό ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος, το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν συναντήθηκε με εκπροσώπους των συνδέσμων φιλάθλων του «τριφυλλιού».
Η συνάντηση έγινε εν όψει του φάιναλ φορ του Κυπέλλου μπάσκετ, που ξεκινά το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, με τον κ. Γιαννακόπουλο να τονίζει ότι πρέπει οι οπαδοί του ΠΑΟ να δώσουν το «παρών», αλλά η συμπεριφορά τους να μείνει εντός ορίων.
Επίσης, ζήτησε από τους φιλάθλους τη συνεισφορά τους στη διατήρηση της ομαλότητας της διοργάνωσης, και παρακάλεσε να αποφευχθούν οποιεσδήποτε ακρότητες. Επιπλέον, εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως η συμπαράσταση των οπαδών θα είναι μέσα σε φίλαθλο και κόσμιο πλαίσιο, όπως αρμόζει σε ένα σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.