Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την τέταρτη ομάδα στην premier league βρίσκεται ο Μπενίτο Καρμπόνε. Νέος στόχος του 29χρονου σέντερ φορ η Μίντλεσμπρο.
Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την τέταρτη ομάδα στην premier league βρίσκεται ο Μπενίτο Καρμπόνε. Νέος στόχος του 29χρονου σέντερ φορ η Μίντλεσμπρο.
Ο επιθετικός της Μπράντφορντ έχει έλθει καταρχήν σε συμφωνία τόσο με τον πρόεδρο της ομάδας του Valley Parade όσο και με την «Μπόρο», και αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.
Οι δύο πλευρές προσωρινά διαφωνούν στο χρόνο της συνεργασίας τους, αφού ο παίκτης, που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Σέφιλντ Γουένστνεϊ και Αστον Βίλα, θέλει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, ενώ τόσο ο προπονητής της Μίντλεσμπρο Τέρι Βέναμπλς όσο και ο πρόεδρος της ομάδας Στιβ Γκίμπσον προτείνουν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.