Θέαμα και διασκέδαση χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ηρακλής έναν αγώνα μπάσκετ, ζητώντας παράλληλα από τους φιλάθλους της ομάδας να αποφύγουν τις ακρότητες στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ για τη 16η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας μπάσκετ.
Θέαμα και διασκέδαση χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ηρακλής έναν αγώνα μπάσκετ, ζητώντας παράλληλα από τους φιλάθλους της ομάδας να αποφύγουν τις ακρότητες στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ για τη 16η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας μπάσκετ.
Στην ανακοίνωσή της η «κυανόλευκη» ΚΑΕ τονίζει:
«Η κρισιμότητα του αγώνα είναι δεδομένη, για αυτό και οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα πρέπει να προστατεύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας, με όλες τους τις δυνάμεις. Το μπάσκετ είναι θέαμα και διασκέδαση και ο Ηρακλής καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος στο Ιβανόφειο για να χειροκροτήσουν τις καλές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες. Η προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής σε όλα τα επίπεδα για τη βελτίωση της δημοτικότητας του μπάσκετ είναι αναμφισβήτητη, όμως είναι σαφές πως απαραίτητη είναι και η βοήθεια των φιλάθλων.»
Εν τω μεταξύ, ο Χάρης Μαρκόπουλος θα ξεκινήσει ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε πισίνα για την ενδυνάμωση μυϊκών ομάδων, ώστε να ξεπεράσει το γρηγορότερο δυνατό το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε πριν από μερικές εβδομάδες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της ομάδας προς τη Σουηδία.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
H… κατρακύλα συνεχίστηκε για τους Μιλγουόκι Μπακς, που ηττήθηκαν ξανά από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (114-113) – «Διπλός» Γιάννης με 30άρα (33 πόντοι, 15 ριμπάουντ), παρά τα minutes restriction.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Λουίς ντε λα Φουέντε σχολίασε εκ νέου την έντονη αντίδραση του Φλικ επειδή τον Σεπτέμβριο ο Γιαμάλ διαγνώστηκε με πρόβλημα μετά την κλήση του στην Εθνική Ισπανίας