Με τον επαναληπτικό αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ να ξεχωρίζει, τόσο λόγω της βαρύτητας των ονομάτων των δύο αντιπάλων όσο και λόγω των δυσφημιστικών γεγονότων που συνόδευσαν τον πρώτο αγώνα, διεξάγονται την Τετάρτη οι τρεις από τους οκτώ αγώνες που θα αναδείξουν τις ομάδες του προημιτελικού γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με τον επαναληπτικό αγώνα Ολυμπιακού – ΑΕΚ να ξεχωρίζει, τόσο λόγω της βαρύτητας των ονομάτων των δύο αντιπάλων όσο και λόγω των δυσφημιστικών γεγονότων που συνόδευσαν τον πρώτο αγώνα, διεξάγονται την Τετάρτη οι τρεις από τους οκτώ αγώνες που θα αναδείξουν τις ομάδες του προημιτελικού γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με τον αέρα του 2-0 από τον πρώτο αγώνα, τον οποίο του έδωσε τη Δευτέρα η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, λόγω της διακοπής αλλά και των θλιβερών γεγονότων που συνόδευσαν τον πρώτο αγώνα, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την πρόκριση στους «8».
Η ομάδα του Τάκη Λεμονή θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αμανατίδη, ενώ θα αγωνιστεί ο Γρηγόρης Γεωργάτος.
Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί ξανά χωρίς τον τραυματία Φερνάντο Νάβας, ενώ απόντες θα είναι και οι Καψής – Καραγιάννης.
Εκτός από τον αγώνα Ολυμπιακού – ΑΕΚ, την Τετάρτη διεξάγονται οι αναμετρήσεις Παναχαϊκής – Πανσερραϊκού και Προοδευτικής – Πανηλειακού.
Η Παναχαϊκή έχει τον πρώτο λόγο, έπειτα από τη νίκη της με 1-0 στον πρώτο αγώνα, στην Ηράκλεια Σερρών.
Με το ίδιο σκορ είχε νικήσει και ο Πανηλειακός την Προοδευτική, αλλά θα έχει δύσκολη αποστολή, καθώς ο επαναληπτικός διεξάγεται στη Νίκαια.
Το πλήρες πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας:
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σλότερμπεκ είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027 και η διοίκηση των Βεστφαλών του προσέφερε νέο πενταετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ έως το καλοκαίρι του 2031.
Όπως αποκαλύπτει γαλλικό Μέσο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντιντιέ Ντεσάν, με τον 57χρονο προπονητή να αποχωρεί από τον πάγκο της Γαλλίας μετά το Μουντιάλ 2026, ύστερα από 14 χρόνια.