Δύο σενάρια για τη συμμετοχή της ΔΕΗ στις άδειες σταθερής ασύρματης τηλεφωνίας
Ανησυχία επικρατεί στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού μετά την απόρριψη των θέσεων του υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Χριστοδουλάκη από το «μέτωπο» Παπαντωνίου - Βερελή. Η διοίκηση της ΔΕΗ φαίνεται πλέον ότι συγκλίνει στην επανεξέταση του τρόπου συμμετοχής της στη δημοπρασία για τις άδειες σταθερής ασύρματης τηλεφωνίας.
Ανησυχία επικρατεί στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού μετά την απόρριψη των θέσεων του υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Χριστοδουλάκη από το «μέτωπο» Παπαντωνίου – Βερελή. Η διοίκηση της ΔΕΗ φαίνεται πλέον ότι συγκλίνει στην επανεξέταση του τρόπου συμμετοχής της στη δημοπρασία για τις άδειες σταθερής ασύρματης τηλεφωνίας.
Έτσι οι εναλλακτικές λύσεις στις οποίες προσανατολίζεται η ΔΕΗ αφορούν, όπως αναφέρει η εφημερίδα Εξουσία, στις ακόλουθες:
* Στην υπενοικίαση μία εκ των αδειών σταθερής ασύρματης πρόσβασης του ΟΤΕ.
* Στη σύσταση κοινοπραξίας με τραπεζικό οργανισμό για την από κοινού κατάθεση αίτησης διεκδίκησης της άδειας.
Σημειώνεται ότι σήμερα, Παρασκευή, αναμένεται η γνωμοδότηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τη συμμετοχή της ΔΕΗ στη δημοπρασία. Επίσης δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μέχρι τις 13 Νοεμβρίου η διοίκηση της επιχείρησης να ζητήσει διευκρινίσεις από την Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών για τους όρους συμμετοχής σε αυτήν τη διαδικασία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.