Ίδια με την προηγούμενη η επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ Και ο Δέλλας στην αποστολή για Χερφόλγκε</
Η επόμενη της ταπεινωτικής ήττας στο ντέρμπι της ημέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια έμοιαζε πολύ με την... προηγούμενη. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Παθιακάκης, επέμεινε στη θέση που πήρε το βράδυ του Σαββάτου, ότι η ομάδα του έχασε από το διαιτητή Τσαγκαράκη, αφού επηρεάστηκε αρνητικά από τις αποφάσεις του. Έτσι, ο τεχνικός δεν άσκησε ούτε χθες κριτική στους ποδοσφαιριστές για την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι.
26
Η επόμενη της ταπεινωτικής ήττας στο ντέρμπι της ημέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια έμοιαζε πολύ με την… προηγούμενη. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Παθιακάκης, επέμεινε στη θέση που πήρε το βράδυ του Σαββάτου, ότι η ομάδα του έχασε από το διαιτητή Τσαγκαράκη, αφού επηρεάστηκε αρνητικά από τις αποφάσεις του. Έτσι, ο τεχνικός δεν άσκησε ούτε χθες κριτική στους ποδοσφαιριστές για την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι.
Οργανωμένοι και μη οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές κατά την άφιξη του λεωφορείου της αποστολής από το ΟΑΚΑ και τους προέτρεψαν να ξεχάσουν όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ώστε η ΑΕΚ να παρουσιαστεί δυνατή στη συνέχεια.
Το απόγευμα της Κυριακής, τα ηγετικά στελέχη της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ, «Original 21» συναντήθηκαν με τον προπονητή και τους αρχηγούς των ποδοσφαιριστών, από τους οποίους ζήτησαν να προσπαθήσουν πολύ στη συνέχεια, ώστε η ομάδα να έχει καλύτερη πορεία. Αργότερα εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας έβαλαν κατά του διαιτητή του αγώνα αλλά και κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δήλωσαν ότι στηρίζουν την ομάδα και εξέφρασαν την πίστη ότι αυτή μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια.
Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν από το πρωί της Κυριακής έξω φρενών με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κορνίλιους Σίρχαουζ, ο οποίος στην ανάπαυλα του ντέρμπι δήλωσε ότι η ομάδα του δεν είχε κανένα παράπονο από τις αποφάσεις του διαιτητή!
Στις 8:30 το πρωί της Δευτέρας η ΑΕΚ αναχωρεί για τη Δανία, όπου το απόγευμα της Τρίτης θα αντιμετωπίσει τη Χερφόλγκε στη ρεβάνς του 5-0 της Νέας Φιλαδέλφειας, στο πλαίσιο διεξαγωγής του β γύρου του Κυπέλλου UEFA. Στην 20μελή αποστολή προστέθηκε ο Δέλλας και αντικαταστάθηκε ο τερματοφύλακας Μιχαηλίδης από το Χιώτη.
Βα.Σα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε 10,7 εκ. ευρώ για το «9» σε 1,5 χρόνο!
- Απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε στην Παρτιζάν
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442