Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στη Νάουσα στάθηκε αφορμή να αναβληθεί το φιλικό παιχνίδι που θα έδινε την Πέμπτη το απόγευμα (16:30) ο Αρης. Κύριος λόγος αναβολής ήταν ο κίνδυνος καταστροφής του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Νάουσας.
Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στη Νάουσα στάθηκε αφορμή να αναβληθεί το φιλικό παιχνίδι που θα έδινε την Πέμπτη το απόγευμα (16:30) ο Αρης. Κύριος λόγος αναβολής ήταν ο κίνδυνος καταστροφής του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Νάουσας.
Η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε από τις διοικήσεις των δύο ομάδων. Τώρα ο Μπάμπης Τεννές θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος με το δεύτερο φιλικό παιχνίδι, που έχει προγραμματίσει να δώσει το Σάββατο στη Καλαμαριά.
Η καλή αγωνιστική παρουσία του Αρη στο Πρωτάθλημα δεν αποτρέπει τον τεχνικό του από το να ψάχνει για νέους παίκτες, οι οποίοι ενδεχομένως να βοηθήσουν την ομάδα κατά τη διάρκεια της νέας μεταγραφικής περιόδου. Έτσι, άρχισε ήδη να προσεγγίζει πολλούς παίκτες από το εξωτερικό. Όσο για τα ονόματα, τηρείται «σιγή ιχθύος».
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Τεννές έχει τη διαβεβαίωση από το μεγαλομέτοχο της ομάδας, Δημήτρη Κοντομηνά, ότι θα προβεί σε όλες τις μεταγραφές που θα κάνουν την ομάδα ακόμα πιο ισχυρή.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.
Η Ίντερ εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες που είχαν Μίλαν και Νάπολι και με μια μεγάλη ανατροπή στο Κόμο (4-3), ξέφυγε με 9 βαθμούς από τη 2η θέση και επί της ουσίας αγκάλιασε το πρωτάθλημα.