Πάντα χαμηλών τόνων ο Κάχι Κακιασβίλι προτιμά να χαίρεται τις επιτυχίες του με το δικό του τρόπο. Το ότι, όμως, δεν εκδηλώνει με έξαλλο τρόπο τη χαρά του δεν σημαίνει ότι δεν τη ζει έντονα. Αλλωστε, η κατάκτηση του τρίτου χρυσού μεταλλίου ήταν στόχος και όνειρο ζωής για το σπουδαίο αυτό αθλητή.
Πάντα χαμηλών τόνων ο Κάχι Κακιασβίλι προτιμά να χαίρεται τις επιτυχίες του με το δικό του τρόπο. Το ότι, όμως, δεν εκδηλώνει με έξαλλο τρόπο τη χαρά του δεν σημαίνει ότι δεν τη ζει έντονα. Αλλωστε, η κατάκτηση του τρίτου χρυσού μεταλλίου ήταν στόχος και όνειρο ζωής για το σπουδαίο αυτό αθλητή.
«Eίμαι πολύ ευχαριστημένος, ευτυχισμένος που τα κατάφερα. Είχα βάλει ένα στόχο, το μεγαλύτερο στόχο της ζωής μου, να πάρω το τρίτο χρυσό μετάλλιο» δήλωσε ο ίδιος.
Η… άνεση του Κάχι Καχιασβίλι και η αρχοντική του εμφάνιση στα πλατό του Σίδνεϊ έδωσαν την εντύπωση ότι το χρυσό μετάλλιο ήταν «παιχνιδάκι» για τον Ελληνα Ολυμπιονίκη.
«Τίποτα δεν είναι εύκολο. Σε έναν αγώνα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Ημουν, όμως, αποφασισμένος, έκανα μεγάλη προσπάθεια και θα έκανα ακόμη μεγαλύτερη αν χρειαζόταν. Θα έκανα τα πάντα για να πάρω το χρυσό» σημειώνει.
Ιακώβου: Δικό μας το χρυσό
Χαμόγελα σκορπούσε ο Χρήστος Ιακώβου, ο άνθρωπος που «ευθύνεται» για την ντριμ τιμ της ελληνικής άρσης βαρών:
«Το πήραμε και αυτό το χρυσό. Το πιστεύαμε ότι θα γινόταν. Ο Κάχι είχε σηκώσει στην προπόνηση και 230κ. και 235κ. Είδαμε ότι ο Ρώσος δεν μπορούσε να τα σηκώσει, ο Πολωνός τραυματίστηκε και ξέραμε, είπαμε ότι το χρυσό είναι δικό μας.»
Συγχαρητήρια από Πύρρο
Δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο Ολυμπιακό φινάλε της ελληνικής άρσης βαρών ο Πύρρος Δήμας, ο Πρωταθλητής που μαζί με τον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου και τον Κάχι Κακιασβίλι είναι πλέον οι μοναδικοί με τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στην κατοχή τους:
«Ηταν μία σπουδαία ακόμη επιτυχία της ελληνικής άρσης βαρών. Μπράβο στον Κάχι, άξιζε το χρυσό μετάλλιο και το πήρε. Είναι σπουδαίος αθλητής, και μπορεί ο Πολωνός να είναι καλός αρσιβαρίστας, ωστόσο… ο παλιός είναι αλλιώς. Και αν δεν είχαμε κάποιες ατυχίες, θα μπορούσαμε να πάρουμε και άλλα μετάλλια στο Σίδνεϊ.»
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Χάνσι Φλικ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στο Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο, ενώ και απάντησε και στις αιχμές του Άλβαρο Αρμπελόα περί εύνοιας των Καταλανών στη La Liga.
Ο Σλότερμπεκ είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027 και η διοίκηση των Βεστφαλών του προσέφερε νέο πενταετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ έως το καλοκαίρι του 2031.
Όπως αποκαλύπτει γαλλικό Μέσο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντιντιέ Ντεσάν, με τον 57χρονο προπονητή να αποχωρεί από τον πάγκο της Γαλλίας μετά το Μουντιάλ 2026, ύστερα από 14 χρόνια.