Στο ΣτΕ το προεδρικό διάταγμα για τα Ολυμπιακά έργα
Η σύσταση ειδικής υπηρεσίας δημόσιων έργων για τη μελέτη και την κατασκευή Ολυμπιακών έργων, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, που θα έχει πενταετή διάρκεια και θα στελεχωθεί από 138 υπαλλήλους, τίθεται σε εφαρμογή και περιλαμβάνεται στο σχέδιο του προεδρικού διατάγματος, το οποίο κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
63
Η σύσταση ειδικής υπηρεσίας δημόσιων έργων για τη μελέτη και την κατασκευή Ολυμπιακών έργων, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, που θα έχει πενταετή διάρκεια και θα στελεχωθεί από 138 υπαλλήλους, τίθεται σε εφαρμογή και περιλαμβάνεται στο σχέδιο του προεδρικού διατάγματος, το οποίο κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Η νεοσυσταθείσα υπηρεσία θα αναλάβει τη μελέτη, την κατασκευή και την επίβλεψη έξι Ολυμπιακών έργων.
Η στελέχωσή της θα γίνει από εξειδικευμένο προσωπικό άλλων υπηρεσιών και φορέων του Δημοσίου με τη διαδικασία της απόσπασης. Θα έχει επίσης τη δυνατότητα πρόσληψης συμβούλων κάθε ειδικότητας, Ελλήνων ή ακόμη και αλλοδαπών.
Τα έργα που θα έχει υπό την εποπτεία της η νέα υπηρεσία είναι τα εξής:
-Το κέντρο κωπηλασίας και κανό-καγιάκ στην περιοχή του Σχοινιά στο Μαραθώνα.
-Το κέντρο σλάλομ στο Ριζάρι του Μαραθώνα.
-Το κέντρο ιστιοπλοΐας στον Αγιο Κοσμά.
-Την ολυμπιακή εγκατάσταση μπιτς βόλεϊ στον όρμο του Φαλήρου.
-Τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις για τα αθλήματα μπέιζμπολ, σόφτμπολ, χόκεϊ και μπάντμιγκτον.
-Τις εγκαταστάσεις του κέντρου τοξοβολίας στην περιοχή του Ελληνικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
- ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0: Ισοπαλία στην Τούμπα με δύο χαμένους (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442