
Ο Βασίλης Αλεξάκης παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο Η καρδιά της Μαργαρίτας
Αντίγραφα του νέου του βιβλίου υπέγραψε τη Δευτέρα 18 Απριλίου, ο συγγραφέας Βασίλης Αλεξάκης σε βιβλιοπωλείο του Χαλανδρίου.
38
Αντίγραφα του νέου του βιβλίου υπέγραψε τη Δευτέρα 18 Απριλίου, ο συγγραφέας Βασίλης Αλεξάκης σε βιβλιοπωλείο του Χαλανδρίου.
Μιλώντας για το βιβλίο του, που έχει τίτλο Η καρδιά της Μαργαρίτας (εκδ. Εξάντας), ο συγγραφέας είπε: Tα βιβλία, που ήδη υπάρχουν στις βιβλιοθήκες, γεννούν τα επόμενα. Η γραφή παίρνει πολλά από τη ζωή, αλλά δεν γράφω ποτέ όπως σε ημερολόγιο, εξομολογητικά. Επιθυμώ να φτιάχνω ιστορίες, όπου αφήνω τα προσωπικά μου απ έξω και προσπαθώ ακόμη και τα βιώματά μου.
O συγγραφέας αποκάλυψε, επίσης, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δημιουργεί τις ιστορίες του: Κλείνομαι, δεν βγαίνω καθόλου έξω από το σπίτι για δύο ή τρία χρόνια, μέχρι να τελειώσω το μυθιστόρημά μου. Και είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο νου μου όταν το άρχιζα.
AΠE
ΑΠΕ
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέξετε σε αρνί, κοκορέτσι και αυγά – Αναλυτικές οδηγίες
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Κ. Μπακογιάννης: Το έργο της ανάπλασης της Βασιλίσσης Όλγας ο κ. Δούκας το λοιδόρησε, τώρα όμως του αρέσει και το διαφημίζει
- Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός στην παραλία Γαλάζια Λίμνη
- Εισαγγελική παρέμβαση για την αίθουσα της δίκης των Τεμπών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442