
Ενδιαφέρον για το Linux από την Intel
Η Intel σε συνεργασία με την εταιρεία επενδύσεων Apax Partners επένδυσε 12 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία SuSE, έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς του Linux.
47
Η Intel σε συνεργασία με την εταιρεία επενδύσεων Apax Partners επένδυσε 12 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία SuSE, έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς του Linux.
Εκπρόσωπος της Ιntel δηλώνει ότι προέβησαν σε αυτή την κίνηση θέλοντας να ενθαρρύνουν τη χρήση του Linux στην ευρωπαϊκή αγορά υπολογιστών με επεξεργαστή Ιntel.
Από την πλευρά της, η SuSE ανακοίνωσε ότι τα χρήματα αυτά θα της δώσουν τη δυνατότητα να ανοίξει υποκαταστήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου και φυσικά τη δυνατότητα να βελτιώσει το επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει σε όσους χρησιμοποιούν ή θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Linux.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΕ: Ανάγκη «ανάπτυξης και αξιοποίησης της πυρηνικής ενέργειας» – Κοινή ανακοίνωση των κρατών μελών
- Γκάνα: Ψήφισμα στον ΟΗΕ να αναγνωριστεί η δουλεία ως «το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία»
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Ποιος θα καθίσει στον πάγκο της Μονακό για το ματς με τον Ολυμπιακό
- Ιωάννινα: Σοβαρή οφθαλμική κάκωση έχει ο 17χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 15χρονο
- Γιώργος Πανουσόπουλος: Συγκίνηση στην κηδεία του μεγάλου σκηνοθέτη
- «Λίγα χτυπήματα δεν θα σε σκοτώσουν» – Η σκληρή πραγματικότητα των γυναικών στα δικαστήρια των Ταλιμπάν
- «Πρωτόκολλο αγνοείται» – Το βίντεο Μάντζου για το επίμαχο έγγραφο Βάρρα στο Βορίδη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442