Τετάρτη 08 Απριλίου 2026
weather-icon 24o
Κι όμως η ΑΕΚ στηρίζει Τουμπάκοβιτς

Κι όμως η ΑΕΚ στηρίζει Τουμπάκοβιτς

Αλλα περίμεναν να ακούσουν και άλλα άκουσαν οι παίκτες της ΑΕΚ, από το διευθύνοντα σύμβουλο της Ενωσης Πέτρο Στάθη, που πήγε στην προπόνηση με στόχο να πέσουν οι τόνοι. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται ακόμη πιο δύσκολο, μετά τα όσα είπε στους κιτρινόμαυρους.

26

Αλλα περίμεναν να ακούσουν και άλλα άκουσαν οι παίκτες της ΑΕΚ, από το διευθύνοντα σύμβουλο της Ενωσης Πέτρο Στάθη, που πήγε στην προπόνηση με στόχο να πέσουν οι τόνοι. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται ακόμη πιο δύσκολο, μετά τα όσα είπε στους κιτρινόμαυρους.

Ο Πέτρος Στάθης τούς ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά ότι ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς θα παραμείνει στην ομάδα, ενώ ταυτόχρονα απείλησε τους παίκτες πως θα υποχρεωθεί να τους επιβάλλει πρόστιμο, αν συνεχιστούν οι διαρροές στον Τύπο. Μάλιστα, δικαιολόγησε τη συμπεριφορά του τεχνικού της ΑΕΚ και τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους.


Ο Τουμπάκοβιτς είναι η τελευταία σας ευκαιρία. Να το πάρετε απόφαση, δεν πρόκειται να φύγει. Τον στηρίζουμε και τον εμπιστευόμαστε. Αυτός ήταν, είναι και θα είναι ο προπονητής σας. Αυτός κάνει κουμάντο. Τα τελευταία τρία χρόνια είδατε τι έγινε με τις συχνές αλλαγές. Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Δεν γίνεται κάθε φορά να φταίει ο προπονητής. Πρέπει και εσείς να κάνετε την αυτοκριτική σας. Ο,τι είπε ο Τουμπάκοβιτς, το είπε για να σας ξυπνήσει. Το έκανε επειδή πιστεύει στις δυνατότητές σας αλλιώς τώρα δεν θα ανήκατε στην ομάδα. Εσείς κλονίσατε την εμπιστοσύνη του. Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Το μέλλον σας περνάει από εκείνον. Συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και παίξτε μπάλα για να αποδείξετε τι αξίζετε. Επιτέλους, ό,τι λέμε εδώ, πρέπει να μένει μεταξύ μας. Αυτά αφορούν εμάς, τη δική μας οικογένεια, είναι εσωτερικά θέματα. Μη λέτε τίποτα στις εφημερίδες. Σταματήστε τις διαρροές. Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα υποχρεωθούμε να σας επιβάλλουμε πρόστιμα κάθε φορά που θα διαβάζουμε ό,τι μας αφορά ήταν τα λόγια του παράγοντα της ΑΕΚ.


Ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, πάντως, μετά τη λήξη της προπόνησης ανέφερε: Ο,τι είχα να πω, το είπα στους παίκτες μου. Στα αποδυτήρια θα πω αυτά που θέλω, πουθενά αλλού. Εκείνα που γράφτηκαν αφορούν αυτούς που τα έγραψαν. Εχω γράψει τη λίστα με τους παίκτες που θέλω να φύγουν, αλλά δεν την ξέρει κανείς. Δεν υπάρχει τίποτα δημοσιεύσιμο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Απριλίου 2026
Cookies