Τετάρτη 08 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
in.gr

Ο Πένεφ κατά της αστυνομίας

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Λιούμπο Πένεφ, καταλόγισε ευθύνες στην αστυνομία για τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών της ομάδας του και της Μπελάτσιτζα για την 14η αγωνιστική του βουλγαρικού πρωταθλήματος.

26

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Λιούμπο Πένεφ, καταλόγισε ευθύνες στην αστυνομία για τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών της ομάδας του και της Μπελάτσιτζα για την 14η αγωνιστική του βουλγαρικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Σόφιας έχασε με 2-0, και ο Πένεφ πιστεύει πως η τοπική αστυνομία ήταν πολύ σκληρή στη συμπεριφορά της απέναντι στους εκδρομείς της ΤΣΣΚΑ, στην πόλη Πέτριχ, όπου διεξήχθη ο αγώνας.


Για αρκετές ώρες πάνω από 1.000 οπαδοί της ΤΣΣΚΑ μάχονταν με τις δυνάμεις ασφαλείας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, και να συλληφθούν άλλα 30. Ο Πένεφ υποστήριξε πως οι οπαδοί της ομάδας του προκλήθηκαν από τους ντόπιους αστυνομικούς και ζήτησε από το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως να πάρει θέση για τα θλιβερά συμβάντα.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Απριλίου 2026
Απόρρητο