Πιο αναλυτικά, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Παβλένκα, με τους Κένι, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Μπάμπα στην τετράδα της άμυνας. Οι Μεϊτέ και Ζαφείρης θα είναι στα χαφ, με τους Κωνσταντέλια, Ιβανούσετς και Ζίβκοβιτς πίσω από τον Γερεμέγεφ.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Παβλένκα, Κένι, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ζαφείρης, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ιβάνουσετς, Γερεμέγεφ.
Στον πάγκο έμειναν οι Τσιφτσής, Μοναστηρλής, Σάστρε, Βολιάκο, Μπαταούλας, Τέιλορ, Οζντόεφ, Μπιάνκο, Πέλκας, Χατσίδης, Μύθου και Τάισον, τη θέση του οποίου πήρε την 11άδα ο Ιβανούσετς.
Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και μαθηματικά με τη νίκη της απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-1). Πότε είναι προγραμματισμένη να γίνει η φιέστα του τίτλου για την Ένωση.
Και μη χειρότερα με τον προκλητικό Ισπανό Σάντσεθ Μαρτίνεθ που όρισε ο Λανουά στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1. Ονειρεύτηκε χέρι που δεν ήταν για να δώσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.
Ο Παναθηναϊκός συμμετείχε σε ένα παιχνίδι που δεν είχε τον παραμικρό στόχο και ήταν κομπάρσος... Μία κατάσταση που απαγορεύεται να επαναληφθεί στην επόμενη σεζόν.