Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο εναρκτήριο συνέδριο Global Progressive Mobilization
Για δύο ημέρες, ηγέτες, εκπρόσωποι προοδευτικών κομμάτων και κινημάτων θα συναντηθούν για να ανταλλάξουν ιδέες και να συντονίσουν τις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής μας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μεταβαίνει την Παρασκευή (17/04) στη Βαρκελώνη για την εναρκτήρια Παγκόσμια Προοδευτική Κινητοποίηση (Global Progressive Mobilization), που λαμβάνει χώρα στις 17-18 Απριλίου.
Θα συναντηθούν για να ανταλλάξουν ιδέες και να συντονίσουν τις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Πέδρο Σάντσεθ και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Στέφαν Λεβέν ξεκίνησαν την Παγκόσμια Προοδευτική Κινητοποίηση (GPM) στο τελευταίο συνέδριο του PES στο Άμστερνταμ, με την υποστήριξη διεθνών ηγετών, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Βραζιλίας, Λούλα Ντα Σίλβα.
Ανταλλαγή ιδεών
Αυτή η πρωτοβουλία υποστηρίχθηκε θερμά από το Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στη συνάντησή του το 2025 στη Μάλτα, καθώς και από τη συνάντηση του προεδρείου της Προοδευτικής Συμμαχίας στο Βερολίνο.
Για δύο ημέρες, ηγέτες, εκπρόσωποι προοδευτικών κομμάτων και κινημάτων θα συναντηθούν για να ανταλλάξουν ιδέες και να συντονίσουν τις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής μας.
Στις 17 Απριλίου, οι παρεμβάσεις θα επικεντρωθούν στην πολιτική και στα βασικά εργαλεία επικοινωνίας. Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί στις 18 Απριλίου όπου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με στόχο τη μετατροπή των κοινών αξιών σε συντονισμένη δράση για το μέλλον.
- Λεωφόρος Ποσειδώνος: Γίνεται «φρούριο» με 16 κάμερες για παραβάσεις του ΚΟΚ
- Το βέλος και η αντίσταση του αέρα
- Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστή έτοιμη σαλάτα – Μην την καταναλώσετε
- Ο Νίκος Χατζής Τεχνικός Διευθυντής στον ΚΑΟ Μελισσίων
- Τουρκία: Βαθαίνει η κρίση στο CHP – Αντιπαράθεση για συνέδριο, φήμες για νέο κόμμα
- Ο Τζακ Γουάιτ στο επίκεντρο αντιδράσεων για την πρώτη του έκθεση τέχνης στο Λονδίνο
- OECD: Greek Inflation to Hit 4.2%, Growth Cut to 1.9%
- Ανδρουλάκης: Ισχυρή ναυτιλία σημαίνει ισχυρή παρουσία της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)



































![Απρόσμενος επισκέπτης στα Γρεβενά: Ένα αξιολάτρευτο αρκουδάκι έκοβε βόλτες στις αυλές των σπιτιών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gemini_Generated_Image_72363f72363f7236-315x220.png)



![Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gemini_Generated_Image_eymhixeymhixeymh-315x220.png)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442