Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λεβερκούζεν, στη Γερμανία, στη ρεβάνς του 0-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τα play offs του Champions League. Κάπως έτσι, η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν όλα τα ματς στην εν λόγω φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Μάικλ Όλιβερ, ο οποίος ανήκει στην κατηγορία elite, να είναι αυτός που θα διευθύνει το ματς στο Λεβερκούζεν.
Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Άγγλοι Τζέιμς Μέινγουορινγκ και Στιούαρτ Μπερτ, ενώ Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Άντριου Μάντλεϊ και στο VAR θα βρίσκονται ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο μαζί με τον Πολωνό, Τόμας Κβιατόφσκι.
Τα ματς που έχει σφυρίξει ο Όλιβερ με ελληνικές ομάδες
Ο Ολυμπιακός τον έχει βρει στον δρόμο του μια ακόμη φορά, στην ήττα από τη Μπεσίκτας με 4-1 στην Τουρκία, τη σεζόν 2016/17, στη φάση των «16» του Europa League.
Ο Όλιβερ έχει σφυρίξει επίσης, τη νίκη της ΑΕΚ επί της Τράμπζονσπορ με 2-0 στην Τουρκία το 2019 για τα προκριματικά του Europa League και το 2-2 του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ στην ίδια διοργάνωση.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.