Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Έδεσσας., με έναν 44χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη στο 14ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (ρεύμα εξόδου), όταν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία ασφαλείας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά.
Για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί προανάκριση τη Τροχαία.
Χωρίς τις αισθήσεις του #απεγκλωβίστηκε άνδρας από Ε.Ι.Χ αυτοκίνητο και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία εκτροπής του οχήματος, επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Γιαννιτσών, στο δήμο Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ