Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (1/2, 21:00), στην Allwyn Arena, στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές που θα είναι στην αποστολή.
Σε αυτή θα είναι μέσα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, ο Αντρέ Λουίς, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Εκτός από τον Μαροκινό φορ που παίζει ακατάπαυστα από το καλοκαίρι και μετά, δεν είναι στην αποστολή ούτε ο Λορέντσο Πιρόλα, που είχε βγει με αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τον Άγιαξ. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή επέστρεψε μετά από τον τραυματισμό του και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.
Η πρωτοβουλία της αγγλικής ομοσπονδίας που αποδεικνύει πως τα παιδιά δεν θέλουν φωνές και παρατηρήσεις από γονείς και προπονητές στην διάρκεια των αγώνων
Ανάρτηση που συγκλονίζει από καθηγητή στο σχολείο στο οποίο φοιτούσε ο 20χρονος φίλος του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του πριν από λίγες ημέρες στο περιστατικό της Καλαμαριάς.