Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανσερραϊκό για την 16η αγωνιστική της Super League, με τον Ράφα Μπενίτεθ να ανακοινώνει τους αρχικούς 11 με τους οποίους θα ξεκινήσει το παιχνίδι.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κότσαρης, με τους Κώτσιρα και Καλάμπρια στα άκρα της άμυνας και τους Τουμπά και Γεντβάι να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ.
Το δίδυμο των χαφ θα αποτελείται από τους Τσιριβέγια και Τσέριν, με την τριπλέτα των Ζαρουρί, Τζούρισιτς και Πελίστρι πίσω από τον προωθημένο Τεττέη.
Παράλληλα, στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα είναι οι Τσάβες, Γείτονας, Ίνγκασον, Σιώπης, Σάντσες, Κοντούρης, Σβιντέρσκι, Ταμπόρδα, Μλαντένοβιτς, Μπόκος, Βιλένα και Κυριακόπουλος.
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.