Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τους τα είπαν σε έντονος ύφος και λίγα λεπτά μετά ο Μπέρενς πήρε στο κυνήγι τον «Κούτσια» και τον έσπρωξε ρίχνοντάς τον στο έδαφος.
Η Λουγκάνο μέσα από ενημέρωση ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει εξηγήσεις από τους δύο παίκτες για το επεισόδιο, ενώ θα λάβει και μέτρα κατά τους για τη διευθέτηση του θέματος.
Όσα αναφέρει η Λουγκάνο:
«Σχετικά με το λυπηρό περιστατικό που αφορούσε τους Κέβιν Μπέρενς και Γεώργιος Κούτσιας κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα εναντίον της Βικτόρια Πλζεν, η Λουγκάνο καταδικάζει έντονα τα γεγονότα και ανακοινώνει κυρώσεις».
Η ανάρτηση της Λουγκάνο:
𝗖𝗢𝗠𝗨𝗡𝗜𝗖𝗔𝗧𝗢 𝗦𝗧𝗔𝗠𝗣𝗔
In merito all’episodio disdicevole che ha visto protagonisti Kevin Behrens e Georgios Koutsias nel corso dell’amichevole contro il FC Viktoria Plzeň, il FC Lugano stigmatizza l’accaduto con fermezza e annuncia sanzioni.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.