Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λείπει από τη σύνθεση των Μιλγουόκι Μπακς, η ομάδα του Γουισκόνσιν είναι μια από τις χειρότερες ολόκληρης της αμερικανικής λίγκας. Με τον Έλληνα σούπερσταρ στο παρκέ όμως, είναι σαφές ότι είναι μια… κανονική ομάδα NBA που μπρορεί να νικήσει οποιονδήποτε.
Αυτό ακριβώς συνέβη λοιπόν κατά την επιστροφή του Greek Freak μετά τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Τα «Ελάφια» νίκησαν τους 112-103 τους πολύ καλούς φέτος Μπουλς μέσα στο Σικάγο, βάζοντας τέλος σε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.
Τα highlights της νίκης των Μπακς στην επιστροφή Αντετοκούνμπο
Οι Μπακς ανέβηκαν έτσι στο 13-19 (8-8 εντός και 5-11 εκτός έδρας), με τον Αντετοκούνμπο να αγωνίζεται με περιορισμό στα αγωνιστικά λεπτά -λόγω του τραυματισμού- και να παίζει συνολικά 25′. Στο 15-16 έπεσαν οι Μπουλς (8-7 εντός και 7-9 εκτός έδρας).
Στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε, ο Γιάννης πέτυχε 29 πόντους (9/12 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 8/10 βολές), με 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ, 2 λάθη και 2 φάουλ, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Ρόλινς (20 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Πόρτις, με τον τελευταίο να κάνει double-double (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ).
Μάλιστα, στο φινάλε υπήρξε και ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, εξαιτίας ενός καρφώματος του Γιάννη, ενώ το ματς είχε κριθεί, με τους Βούτσεβιτς και Γουάιτ να ζητούν τα… ρέστα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.