Προπονητής της Αναντολού Εφές είναι με κάθε επισημότητα ο Πάμπλο Λάσο, όπως ανακοίνωσε η τουρκική ομάδα.
Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ, ο σύλλογος της Πόλης βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027.
Η ανάρτηση της Εφές
Antrenörlük kariyeri boyunca iki EuroLeague şampiyonluğunun yanı sıra pek çok lig ve yerel kupa şampiyonluğu da yaşayan Pablo Laso ile 2026 – 2027 sezonu sonuna kadar sözleşme imzaladık.
Ο 58χρονος Ισπανός τεχνικός, που πέρσι βρέθηκε στον πάγκο της Μπασκόνια, θα κληθεί να επαναφέρει τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης στο… σωστό δρόμο, αφού η Εφές βρίσκεται στη 18η θέση της Euroleague με ρεκόρ 5-10.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.