Ο Βάσκος τεχνικός στάθηκε αρχικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου η ομάδα του μεγάλου λιμανιού ήταν καταιγιστική και στη συνέχεια αποθέωσε τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, που σκόραρε άλλα δύο γκολ και έφτασε τα 12 στο φετινό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ στην Cosmote TV:
Για την πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού: «Κυρίως στο πρώτο μέρος δεν ήταν μόνο οι πολλές ευκαιρίες, αλλά και το ότι δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να περάσει στο δικό μας μισό. Δεν είναι μόνο να βάζεις γκολ, είναι όλοι εκείνοι που βοηθάνε την ομάδα για να μην κινδυνεύσει».
Για τον καυτό Ελ Κααμπί και για το γεγονός ότι θα τον χάσει για το Κόπα Άφρικα: «Είναι χαρούμενος εδώ. Είναι αφοσιωμένος, είναι ένας παίκτης που βάζει τόσα πολλά γκολ, θέλει να διακρίνεται και να παίρνει τίτλους. Θέλει να βοηθάει την ομάδα και σκέφτεται ομαδικά».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.