Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με τον Τσικίνιο, αλλά οι Ισπανοί γύρισαν το ματς με τρία γκολ του Εμπαπέ. Στο 36ο λεπτό οι Μαδριλένοι είχαν και δοκάρι με τον Τσουαμενί.
Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης δοκίμασε το πόδι του από μακριά, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τζολάκη.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η τραγική Ρεάλ δεν μπορεί καθόλου χωρίς τον Εμπαπέ και η Χετάφε τη σόκαρε μέσα στο «Μπερναμπέου» με μία μεγαλειώδη νίκη (0-1) – Στο -4 από την Μπαρτσελόνα η «Βασίλισσα»!
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.