Ενώ το σαββατοκύριακο της επιστροφής των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων στην Ευρώπη πλησιάζει, η αθλητική δράση συνεχίζεται την Πέμπτη (20/11) με μπάσκετ και τένις.
Από το αθλητικό/τηλεοπτικό μενού της ημέρας, ξεχωρίζει φυσικά η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ντουμπάι για τη Euroleague, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν και άλλοι τέσσερις αγώνες της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης.
Παράλληλα, στο τένις υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες για το Davis Cup. Τέλος, στις 14:00 το μενού της ημέρας περιλαμβάνει και την κλήρωση για τα ευρωπαϊκά μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ.
Δείτε αναλυτικά το σημερινό (20/11) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων:
11:00 Novasports 6HD Ισπανία – Τσεχία Davis Cup
13:00 Novasports 6HD Ισπανία – Τσεχία Davis Cup
14:00 Novasports Prime UEFA European Qualifiers Κλήρωση Πλέι Οφ
15:00 Novasports 6HD Ισπανία – Τσεχία Davis Cup
18:00 Novasports 6HD Αργεντινή – Γερμανία Davis Cup
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη ημέρα των ρεβάνς της ενδιάμεσης φάσης του Champions League και έτσι, στις δώδεκα γνωστές, προστίθενται οι τελευταίες τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στους «16».
Χωρίς Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ αλλά με στόχο τη νίκη που θα τον εδραιώσει περισσότερο στην τετράδα της Euroleague, αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, το βράδυ της Τετάρτης.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!