Ελλάδα – Σκωτία: Δύο γκολ σε πέντε λεπτά οι Σκωτσέζοι, μειώνουν σε 3-2! (vid)
Με τέρματα που σημείωσαν οι Ντόουκ στο 65' και Κρίστι στο 70' η Σκωτία μειώνει σε 3-2 επί της Ελλάδας που είχε προηγηθεί με 3-0!
Στο 63ο λεπτό ο Χρήστος Τζόλης έκανε το 3-0 για την Ελλάδα κόντρα στη Σκωτία και ποιος θα φανταζόταν ότι μόλις επτά λεπτά οι σκωτσέζοι θα είχαν μειώσει σε 3-2 απέναντι στη Γαλανόλευκη, στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Αρχικά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 65′ όταν μετά από γύρισμα του ΜακΓκιν και ο Ντόουκ με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το δεύτερο γκολ των αντιπάλων μας ήρθε στο 70′ από ωραία κεφαλιά του Κρίστι ύστερα από άψογη σέντρα του Ρόμπερτσον.
Δείτε παρακάτω τα δύο γκολ που πέτυχε η Σκωτία
- Ολυμπιακός: Πότε θα μάθει τον αντίπαλό του – Οι ημερομηνίες των πλέι ιν της Euroleague
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442