Premier League – Σάντερλαντ – Άρσεναλ 2-2: Σοκ για τους «κανονιέρηδες» στο 90+4′!
Η Σάντερλαντ «φρέναρε» την Άρσεναλ στο «Stadium of Light», καθώς με γκολ που σημείωσε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων την υποχρέωσε σε ισοπαλία 2-2 για την 11η αγωνιστική της Premier League.
Φέτος η Σάντερλαντ δεν αστειεύεται και η Άρσεναλ το κατάλαβε παρά πολύ καλά στην 11η αγωνιστική όταν και την αντιμετώπισε το βράδυ του Σαββάτου (8/11) στο «Stadium of Light». Οι «κανονιέρηδες» ετοιμάζονταν πανηγυρίσουν ένα πολύτιμο «τρίποντο» σε μια δύσκολη έδρα, όμως οι «μαύρες γάτες» σκόραραν στο 90+4′ με τον Μπρόμπεϊ και τους υποχρέωσαν στο ισόπαλο 2-2.
Βλέπετε η πρωτοπόρος της Premier League είχε προηγηθεί με 1-2 στο 74′ χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Λεάντρο Τροσάρ, κάνοντας ουσιαστικά ανατροπή, καθώς 20 λεπτά πριν (54′) ο Σάκα είχε ισοφαρίσει σε 1-1, το προβάδισμα που είχε πάρει η Σάντερλαντ με τον Μπάλαρντ από το 36′.
Μετά από αυτή την ισοπαλία η Άρσεναλ έφτασε τους 26 βαθμούς σε 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως για την ομάδα του Αρτέτα αυτή ήταν μόλις η 1η ισοπαλία, καθώς ως τώρα μετρούσε 9 νίκες και 1 ήττα.
Από την πλευρά της η Σάντερλαντ έφτασε τους 19 βαθμούς και με την 4η ισοπαλία της στην Premier League, είναι 3η, έστω και προσωρινά.
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.