Η Γιουβέντους νίκησε με 2-1 στην έδρα της Κρεμονέζε για την 10η αγωνιστική της Serie A, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να κάνει ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της «Γηραιάς Κυρίας».
Με αυτή τη νίκη η «Γιούβε» ανέβηκε στην 5η θέση με 18 βαθμούς, με την Κρεμονέζε να μένει στους 14 και να είναι 9η στη βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος.
Ο Φίλιπ Κόστιτς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης για τους «μπιανκονέρι» με τον Καμπιάσο να κάνει το 2-0 στο 68ο λεπτό με πανέμορφο σουτ, εκτός περιοχής. Το μόνο που κατάφερε η Κρεμονέζε ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Τζέιμι Βάρντι να σκοράρει στο 83ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Γιόνσεν.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Λανουά είναι εκτεθειμένος. Η ουσία είναι ότι στα πλέι οφ τίτλου της Super League έγιναν σημαντικά λάθη κατά του Ολυμπιακού σε τέσσερα ματς των πλέι οφ. Δεν ξανάγιναν τόσα φάλτσα εναντίον μιας ομάδας
Ο Ολυμπιακός το ήθελε και προκρίθηκε, καθώς με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 17-16 την Μπρέσια και πέρασε οριστικά στο Final Four του LEN Champions League που θα γίνει στη Μάλτα!