Δεν σταματάει να σκοράρει ο Βαγγέλης Παυλίδης. Στον προημιτελικό του League Cup Πορτογαλίας, η Μπενφίκα υποδέχτηκε την Τοντέλα, και ο Έλληνας επιθετικός σκοράροντας για άλλη μία φορά, έφτασε τα 13 γκολ στη φετινή σεζόν.
Ο 26χρονος πέρασε ως αλλαγή στο 64ο λεπτό, με το σκορ να είναι στο 1-0 υπέρ της Μπενφίκα και συνέβαλε σημαντικά στην επίθεση της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ στο 90+5′ σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 3-0, το οποίο έστειλε τους «αετούς» στο Final Four της διοργάνωσης.
Το τρίτο γκολ που πέτυχε ο Παυλίδης και τα highlights από το ματς
Το Final Four του League Cup Πορτογαλίας θα πραγματοποιηθεί στις 6-10 Ιανουαρίου και η Μπενφίκα, που θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα στον ένα ημιτελικό.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά