Η Euroleague ανανέωσε τα power rankings: Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
Η Euroleague έδωσε στη δημοσιότητα τα ανανεωμένα power rankings της διοργάνωσης, μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές. Ποια η θέση των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
Η δράση στη Euroleague έχει ξεκινήσει για τα καλά, καθώς μπαίνουμε στην 7η αγωνιστική με ακόμη μία «διαβολοβδομάδα».
Η διοργάνωση θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα τα ανανεωμένα power rankings, μετά από τις πρώτες έξι στροφές. Στην κορυφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήταν στη δεύτερη θέση στην προηγούμενη κατάταξη, ενώ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη θέση, πλέον έχει πέσει στην τρίτη. Τεράστια άνοδο είχε η Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία στα αρχικά power rankings ήταν 11η, ενώ τώρα βρίσκεται ανάμεσα από τους δύο «αιώνιους» και τη δεύτερη θέση.
Η αναφορά στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας, παρά το γεγονός ότι μόνο έξι παίκτες έχουν συμμετάσχει και στους έξι αγώνες μέχρι στιγμής. Όταν είναι πλήρως υγιείς, οι ερυθρόλευκοι είναι μια υπολογίσιμη δύναμη».
Για τον Παναθηναϊκό: «Ο συναγερμός έχει χτυπήσει με την εντός έδρας ήττα από την Μπάρτσα, την ήττα με 17 πόντους από τη Βίρτους και κάποιες ασυνέπειες στο παιχνίδι. Αλλά το συμπέρασμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι πράσινοι δεν θα πάρουν «φωτιά» σύντομα».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.