Σύλληψη δύο ανδρών στη Θεσσαλονίκη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης περιστατικό με θύματα δύο ανήλικα κορίτσια
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης κατόπιν καταγγελίας για πράξεις γενετήσιας φύσης που φέρονται να έλαβαν χώρα το βράδυ της Τρίτης εις βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, στον υπαίθριο χώρο της Α’ Προβλήτας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ελληνικής Ακτοφυλακής, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας 19χρονος υπήκοος Συρίας και ένας 17χρονος υπήκοος Ιράκ.
Ο 19χρονος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 337 του Ποινικού Κώδικα περί «Προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας», ενώ ο 17χρονος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 338 περί «Κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη».
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται ένα ακόμα άτομο στα πλαίσια του αυτοφώρου.
- Άφαντοι οι δράστες της διπλής επίθεσης σε Νέο Κόσμο και Παγκράτι – Στο νοσοκομείο 14χρονος και 15χρονος
- Πως η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την ψυχική μας υγεία;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Οι πέντε μεγάλες αλλαγές στα καταναλωτικά δάνεια
- Το κόστος της εξάρτησης της ΕΕ από το ρωσικό αέριο και άλλα διαμόνια στην σύνοδο της Αρμενίας
- Συνταγή: Σπιτική κασερόπιτα
- Αναπροσανατολισμός στη σκιά Τραμπ – Το υπό πίεση ΝΑΤΟ, η Ευρώπη των διλημμάτων και η ΕΕ ως «πολύφερνη νύφη»
- Τραμπ: Δεν μπορώ να πω αν η εκεχειρία παραμένει σε ισχύ – Ιράν: Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε πολιτικά σκάφη, στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442