ΠΑΟΚ: Προβλήματα για Ιβάνουσετς και Τσάλοφ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στην Ισπανία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεσή του τους Λούκα Ιβανούσετς και Φέντορ Τσάλοφ που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών την Πέμπτη.
Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ήττα με 3-1 από τη Θέλτα για το Europa League και πλέον ετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής (5/10, 20:30), απέναντι στον Ολυμπιακό.
Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου προπονήθηκαν στο Βίγκο, πριν επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, με τους 11 που ξεκίνησαν στην αναμέτρηση του «Μπαλαΐδος» να κάνουν αποθεραπεία.
Από την προπόνηση απουσίασαν οι Λούκα Ιβανούσετς και Φέντορ Τσάλοφ. Ο Κροάτης ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν τον αγώνα με τη Θέλτα, ενώ ο Ρώσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο, που αποκόμισε στην αναμέτρηση. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
«Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπόλοιποι φιλοξενήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Θέλτα, όπου δούλεψαν ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο Λούκα Ιβανούσετς έχει ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο, τις οποίες ένιωσε πριν το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ενώ ενοχλήσεις στο ισχίο έχει ο Φεντόρ Τσάλοφ , από χτύπημα στο παιχνίδι. Η κατάσταση και των δύο παικτών θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου.
Η αποστολή της ομάδας επιστρέφει Θεσσαλονίκη και θα προπονηθεί το Σάββατο στις 18:00».
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...