Η ομιλία του Αταμάν στα αποδυτήρια: «Είναι φυσιολογικό να μην είμαστε έτοιμοι ακόμα» (vid)
Μετά τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, στάθηκε στην ανετοιμότητα του συνόλου του, αλλά και στη σημασία της νίκης.
Ιδανικά ξεκίνησε η σεζόν για τον Παναθηναϊκό, καθώς επικράτησε με 87-79 της Μπάγερν στο «Telekom Center Athens», για την πρεμιέρα της Euroleague. Παρά τη νίκη, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έδειξε ότι ακόμα δεν είναι στο 100%, και σε αυτό στάθηκε ο Τούρκος τεχνικός μετά το παιχνίδι απέναντι στη γερμανική ομάδα.
Συγκεκριμένα, ο Αταμάν είπε στους παίκτες του ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην είναι έτοιμο το σύνολο, καθώς η απουσία των περισσότερων παικτών των «πρασίνων», αλλά και του ίδιου του προπονητή, στο Eurobasket, οδήγησε σε περιορισμένο αριθμό προπονήσεων.
Η ομιλία του Αταμάν στους παίκτες του Παναθηναϊκού
Step by step – Every word counts!
Watch the full coach Ataman’s post-win speech on CLUB 1908 ?☘
«Είναι αλήθεια ότι δεν είμαστε έτοιμοι, επειδή όλοι μαζί κάναμε μόνο τρεις προπονήσεις. Είναι φυσιολογικό. Είναι φυσιολογικό ότι δεν παίξαμε πολύ καλό ομαδικό μπάσκετ, αλλά συνήθως λύνουμε το πρόβλημα και βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.