Ξάνθη: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο αστυνομικός που απήγαγε και ξυλοκόπησε 40χρονο
Ο αστυνομικός βαρύνεται με τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, της παράνομης κατακράτησης και της σωματικής βλάβης.
Ελεύθερος αφέθηκε ο Αστυνομικός που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Ξάνθη μετά από καταγγελία πολίτη ότι τον απήγαγε, τον ξυλοκόπησε και τον εγκατέλειψε.
Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει προκαλέσει αίσθηση, καθώς ο αστυνομικός πέρασε χειροπέδες στον πολίτη, τον έβαλε στο πόρτ μπαγκάζ και τον εγκατέλειψε στον επαρχιακό δρόμο στην Ξάνθη.
Ο Αστυνομικός οδηγήθηκε σήμερα Δευτέρα (29/09) ενώπιον της Δικαιοσύνης, ζήτησε και έλαβε αναβολή προκειμένου η υπόθεση του να εκδικαστεί την Τετάρτη (01/10).
Ο αστυνομικός βαρύνεται με τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, της παράνομης κατακράτησης και της σωματικής βλάβης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας 40χρονος πολίτης ισχυρίζεται πως ο Αστυνομικός τον πέρασε για παράνομο μετανάστη, τον ακινητοποίησε, του φόρεσε χειροπέδες, τον χτύπησε, τον έβαλε μέσα σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου και στη συνέχεια των εγκατέλειψε σε αγροτική έκταση.
Τι ανέφερε το θύμα του περιστατικού στην Ξάνθη στο in
«Είμαι σκαρισμένος. Ποτέ δε θα περνούσε από το μυαλό μου πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε σε μένα. Έχω ήδη καταθέσει μήνυση. Είμαι σε άσχημη κατάσταση και προσπαθώ να συνέλθω», δήλωσε στο in, ο 40χρονος.
Το θύμα, ομογενής που ζει στη Γερμανία, είχε επιστρέψει στην Ξάνθη για να επισκεφθεί τους γονείς του. Είναι διπλής υπηκοότητας (ελληνικής και γερμανικής) και μάλιστα πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, κάτι που κάνει την επικοινωνία δύσκολη, αφού δεν μιλά καλά ελληνικά και έχει προβλήματα ακοής.
- Κατήφορος χωρίς τέλος: Πως ο Λανουά «έδειξε» ασυλία στους ορισμούς Κυπέλλου
- Η Ρωσία καταδικάζει τις απειλές των ΗΠΑ για νέες στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον του Ιράν
- Πύργος: Άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας – Μαχαίρωσε τη σύζυγό του στον λαιμό και απειλούσε να αυτοκτονήσει
- Λάρισα: Το μπλόκο των αγροτών στον Πλατύκαμπο από ψηλά
- «Η Γροιλανδία προτιμά να παραμείνει στη Δανία, παρά να εξαγοραστεί από τις ΗΠΑ», λέει ο πρωθυπουργός του νησιού
- Τουρκία: Μια δικαστής θύμα απόπειρας γυναικοκτονίας μέσα σε δικαστήριο από τον εισαγγελέα πρώην σύζυγό της
- Η Ελληνίδα Katherine Embiricos στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών με ένα πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ
- LIVΕ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)





















![Βόλος: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/a2-4-1200x776-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442