Κόντης: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, η υπομονή μας έδωσε την νίκη» (vid)
Ο Χρήστος Κόντης για το 2-1 του Παναθηναϊκού μέσα στο Αγρίνιο εξήγησε στις δηλώσεις του πως οι πράσινοι ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.
Ο Χρήστος Κόντης παραχώρησε δηλώσεις μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό με 2-1 στις καθυστερήσεις και εμφανίστηκε ικανοποιημένος καθώς όπως τόνισε οι «πράσινοι» δούλεψαν μέχρι τέλους για τη νίκη.
Παράλληλα, ο Κόντης υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Κόντης
«Το πιστέψαμε μέχρι τέλους. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, δεχθήκαμε ένα γκολ από μία στατική φάση, ένα πέναλτι. Δουλέψαμε μέχρι τέλους, ψάξαμε λύσεις, μέσα από την ομαδική δουλειά πήραμε το αποτέλεσμα.
Η υπομονή μας έδωσε την νίκη. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Δεν είμαστε τέλειοι στις τοποθετήσεις στο πως θέλουμε να φτιάξουμε το ματς. Βελτιωνόμαστε συνεχώς, το έχουν πιστέψει τα παιδιά. Είδατε πως πανηγύρισαν το 2ο γκολ. Μόνο δουλειά και θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».
- Αποκάλυψη Sky Sports για Ρεάλ Μαδρίτης και Κλοπ
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για sold out το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
- Κατήφορος χωρίς τέλος: Πως ο Λανουά «έδειξε» ασυλία στους ορισμούς Κυπέλλου
- LIVΕ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Σλοβενία – Ελλάδα 8-23: Τη διέλυσε και θα παίξει την πρωτιά με την Κροατία
- Σκληρή ανακοίνωση από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού για ΕΠΟ και διαιτησία
- Η ξεκάθαρη εντολή του «Μέντι»
- Προβλήματα στην Παρτιζάν ενόψει Ολυμπιακού: Εκτός οι Μίλτον, Πάρκερ και Μπράουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442